OVER VMR

Ontstaan Valve-Body/Mechatronic Rebuilding
Wij zijn begonnen in 2008 als onderdeel van een amerikaans bedrijf. In 2015 zijn we zelfstandig geworden en sindsdien heten we Valvebody/Mechatronic Rebuilding B.V.
Wij beschikken over 4 enthousiaste medewerkers die gespecialiseerd zijn in fijne mechanica. VMR is een onderdeel van Startrans Quality Transmissons B.V. en
Converter Shop Renswoude B.V.

Wat doen wij
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reviseren en modificeren van kleppenblokken, mechatronics en Transmissie Control Units. Reviseren van componenten is een milieu- en prijstechnische manier van herstellen die steeds belangrijker wordt. Daarnaast houden we ons bezig met diagnose en met het programmeren van verschillende mechatronics.

Testmogelijkheden
Na revisie van een kleppenblok, mechatronic of Transmissie Control Unit is het noodzakelijk dat het component getest wordt en voldoet aan de strenge eisen die aan het component worden gesteld. Om dit te bepalen beschikt VMR over diverse testapparatuur en 2 computergestuurde testbanken.

Magazijn
VMR beschikt over een grote voorraad. Doordat het meeste uit voorraad geleverd wordt, is een snelle levering mogelijk. Bij elk geleverde component wordt er borg berekend. Zodra het oude component onbeschadigd retour komt, wordt de borg weer verrekend. Sommige componenten hebben wij niet op voorraad en worden R&R gereviseerd.

Voordelen van Valve-Body Mechatronic Rebuilding B.V.
– Ruime ervaring in revisie van kleppenblokken, mechatronics en TCU’s
– Goed opgeleid personeel door regelmatig volgen van trainingen
– Verzending door heel Europa
– Snelle levering door grote voorraad en ruilsysteem

PRODUCTEN-
CATALOGUS:

– ALFA ROMEO
– ASTON MARTIN
– AUDI
– BMW
– CHRYSLER
– CITROEN
– DAEWOO
– FIAT
– FORD
– GENERAL MOTORS
– HYUNDAI
– INFINITI
– JAGUAR
– LANCIA
– LAND / RANGE ROVER
– MAZDA
– MERCEDES
– MINI
– MITSUBISHI
– NISSAN
– OPEL
– PEUGEOT
– PORSCHE
– RENAULT
– SAAB
– SEAT
– SKODA
– SUBARU
– TOYOTA
– VOLKSWAGEN
– VOLVO

Back to Top